Nieuws

DHPA TechFest: een dag vol uitersten

Dit jaar stond DHPA TechFest bol van vernieuwing. Nieuwe ruimtes, nieuwe contests én bijpassende records, een flinke diversiteit aan presentaties en meer vermaak. Ook nieuw was het briesje bij golfbaan Naarderbos, een aangename verrassing. Het enige wat niet veranderde, was de sfeer: als vanouds gemoedelijk.LEES MEER

Terugblik: DHPA TechFest positief ontvangen

We kunnen terugkijken op een geslaagde en zonovergoten eerste editie van DHPA TechFest. Na 6 maanden werken stond op 17 mei jl. het event als een huis. Met meer dan 600 inschrijvingen kan ik niet anders dan zeggen dat de hechte cloud en hosting markt het event – na een jaar van stilte – wederom heeft omarmd. Gelukkig maar, want waar anders ontmoet de branche elkaar?

LEES MEER

Routebeschrijving en parkeren

Routebeschrijving

Vanaf A1 (zowel Amersfoort/Amsterdam als Amsterdam/Amersfoort):
Afslag A6 Almere/Lelystad, afslag Muiderberg (afrit 1).
Einde afslag naar rechts, vervolgens direct links het terrein van Naarderbos op (P3).

LEES MEER

DHPA TechFest springt in gat aanbod aan evenementen voor de hosting- en cloud technici in Nederland

17 mei aanstaande zal de Dutch Hosting Provider Association (DHPA) de eerste editie van het fonkelnieuwe DHPA TechFest organiseren aan het Gooimeer in het Naarderbos in Naarden. Het evenement is specifiek bedoeld voor technici uit de hosting- en cloudsector in de breedste zin en IT-studenten die een carrière in deze sector overwegen. Niet alleen zal het aloude NK Serverwerpen weer georganiseerd worden tijdens TechFest, maar er is ook een Academy Stage om studenten kennis te laten maken met het werkveld.

LEES MEER