Award Winnaars

Cloud Engineer van het jaar
Bart Vrancken – BIT

Twee jaar geleden startte Bart in zijn vrije tijd aan het herschrijven van de abuse software die hij voor BIT ontwikkelde en bracht deze uit als open source. Met AbuseIO heeft hij het werk van medewerkers van abusedesks bij providers in binnen- en buitenland vereenvoudigd en zorgde hij er voor dat internet abuse minder lang online blijft staan.

Persoonlijkheid van het jaar
Bart Veldhuis – Weolcan

Bart heeft een uitstekend zicht op hoe de markt momenteel in elkaar steekt en kan dit als geen ander uitleggen aan partijen in onze sector of mensen daar ver buiten. Hij is analytisch en vliegt menig project professioneel aan. Zijn doorzettingsvermogen en kracht, ook als het tegenzit, zijn bewonderenswaardig. Daarom verdient hij volgens velen deze award.

Vendor van het jaar
RealTime Register

Aanmoedigingsprijs
VMware

VMware werd door verschillende cloud en hosting providers genomineerd omdat ze na 8 jaar het vCAN programma nu echt op waarde schatten.

DHPA Award Partners

Winnaar Microsoft Azure Battle
Richard Beumer

Niet alleen DHPA zette verschillende personen in het zonnetje. Ook Microsoft deelde prijzen uit. Gedurende de dag vonden er verschillende Azure battles plaats in en rondom de Microsoft Academy. Meer dan 150 spelers deden mee, maar er kan er natuurlijk maar een winnen. De winnaar van de 2017 competitie is geworden Richard Beumer van Pinkroccade.

PARTNERS