Winston Benjamin van VMware: dagelijkse uitdagingen beter begrijpen

TechFest staat voor inhoud. Winston Benjamin, Solutions Consultant bij VMware, zorgt ervoor dat alle belangrijke thema’s die hoog op de agenda staan bij cloud service providers, besproken worden.

Kan je een tipje van de sluier oplichten?
Ik ga het hebben over de reis naar de multicloud. Hoe maakt VMware het mogelijk voor cloud service providers om diensten vanuit diverse clouds aan hun eindklanten te kunnen aanbieden?

Waarom is jouw presentatie zo interessant voor de bezoekers?
Enerzijds om aan te tonen dat VMware lang niet meer uitsluitend computer virtualisatie in de portefeuille heeft. VMware heeft ook technologie om thema’s, die bij onze klanten en partners hoog op de agenda staan, te adresseren. Denk hierbij aan thema’s zoals het moderniseren van een datacenter, de integratie tussen publieke en private cloud, networking en security en de digitale werkplek.

Is er iets waar je naar uitkijkt op TechFest?
Het is voor mij erg belangrijk om de dagelijkse uitdagingen in het werk van service providers te begrijpen. Ik wil daarom graag in gesprek gaan met allerlei personeel, van beheerder tot service owners.

Wat hoop je de zaal aan het einde mee te geven?
Ik hoop dat ze de juiste inzichten in de huidige en toekomstige staat van onze technologie hebben meegekregen.

Meer weten? Bezoek dan Winstons keynote ‘VMware cloud provider platform: Enabling journey to multi-cloud‘ op het hoofdpodium, om 15.45 uur.