Tony Krijnen van Microsoft wil mensen verrassen

TechFest zou TechFest niet zijn als de bezoekers zonder inspiratie naar huis zouden gaan. Tony Krijnen van Partners Technology & Strategy Internet of Things bij Microsoft, is van plan bezoekers versteld te doen staan.

Kan je een tipje van de sluier oplichten?
Ik ga heel veel technische ontwikkelingen in korte tijd uitlichten, en vooral laten zien wat er met IoT-dashboards en services mogelijk is.

Waarom is dat zo interessant voor de bezoeker?
Er is zoveel gaande, dat dit een hele handige update is voor elke bezoeker. Ontwikkelingen gaan snel en het wordt uitdagender om bij te blijven, ook voor de hosting sector. Voor iedereen is het belangrijk om te weten wat dit voor zijn of haar werk gaat betekenen.

Wat hoop je het publiek mee te geven?
Ik hoop ze te verbazen met demonstraties van wat allemaal al mogelijk is. Van veel ontwikkelingen wordt gedacht: ‘dat zit pas in de conceptfase’. Maar ik laat juist zien dat we er al zijn. Sterker nog, je kan meteen aan de slag. Dat zal veel mensen blij verrassen.

Waar kijk je naar uit op TechFest?
TechFest vind ik altijd een supergaaf evenement. Ik vind het ook leuk om met veel mensen te spreken en te horen wat ze bezig houdt. Ook kunnen ze me gewoon aan mijn jasje trekken voor vragen, uitleg of tips. Mensen denken misschien dat die mogelijkheid er niet is bij Microsoft, maar we staan er tijdens TechFest alleen maar voor open.

Ook benieuwd naar de ontwikkelingen van Microsoft? Kom dan naar de talk van Tony Krijnen om 13:15 op het hoofdpodium en om 15.15 uur op de DDA Datavloer.