Blokkeer alvast je agenda: 24 mei 2018

In 2017 lanceerden we een geheel nieuw event: DHPA TechFest. Met bijna 450 bezoekers, een zonovergoten dag en een 8,4 als beoordeling zijn ook onze verwachtingen overtroffen. Daarom komt er natuurlijk in 2018 een tweede editie die je niet mag missen!

Blokkeer alvast je agenda op de volgende datum: donderdag 24 mei 2018
De plannen en voorbereidingen zijn in volle gang. De locatie blijft onveranderd maar de indeling wordt een beetje anders. Zo maakt het buiten podium plaats voor een aantal kisten, zorgen we voor een tweede podium naast het zomerse terras en wordt de route naar het NK serverwerpen geflankeerd met gezellige zithoeken. Het NK serverwerpen wordt overdekt: want te veel zon is ook niet goed voor de mens.

Kortom: ons goede voornemen voor de 2018 editie is een groter DHPA TechFest. Met een nog beter (technisch) programma, meer bezoekers, goed eten en een groots en meeslepend NK Serverwerpen!

Schrijf je alvast in voor TechFest 2018 en houd onze website goed in de gaten. Begin 2018 zullen de eerste namen bekend worden gemaakt. Volg ons ook op twitter voor de laatste updates: https://twitter.com/dhpatechfest

PS. wil je sponsor worden van DHPA TechFest 2018? Bekijk dan de mogelijkheden of neem direct contact op via: liesbeth@splend.nl